karin-welsing

Karin Welsing

6 feb 2010
cd presentatie Engelbewaarder

20 mei 2010
Zangeres Karin Welsing kwam onlangs in contact met Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw Produkties.
Na het beluisteren van haar allereerste opname Bitterzoete tederheid (Geschreven door Andre Kooiman en opgenomen in TMS Studio van Patrick Schouten te Tilburg),w erd alles goed doorgesproken,en besloten de single landelijk uit te brengen.
Een droom wordt hiermee voor Karin waar…..haar allereerste single gaat verschijnen en een promotietour wordt gestart.

Over Karin :

Karin Welsing is geboren op 3 November 1973 te Utrecht.
Haar vader was radioamateur(piraat) waardoor zij het Nederlandstalige lied van jongs af aan meekreeg.
Op een jaarlijks door haar vader georganiseerde artiestenavond trad zij op 16 jarige leeftijd op en kreeg door de enthousiaste reacties van het publiek de smaak te pakken.
Doordat ze al geruime tijd samen met Piet op de kermis staat en rondreist met een schiettent en de minicar bleef het zingen tot nu toe beperkt tot af en toe een optreden.

Hierin gaat vanaf nu verandering komen want door haar zeer aparte stemgeluid is de verwachting dat de single “Bitterzoete tederheid” zeer goed zal worden ontvangen,de nodige aandacht van het grote publiek weet te trekken en weleens voor een doorbraak kan zorgen.

De Cd-single wordt vanaf Woensdag 19 Mei geplugd en Karin zal met haar promotietour vele radiostations bezoeken,interviews afleggen,en

De single wordt op 28 Mei uitgebracht en zal verkrijgbaar zijn in de betere platenzaak,of als download op de bekende downloadplatforms.

« Terug naar overzicht