Berichten artiesten

Henk Bernard

Op 16-jarige leeftijd koopt Henk een soundmixer, waar hij urenlang van kon genieten. Het liefst luisterde hij naar nummers met daarin een verhaal, oftewel het zogenoemde levenslied. Op feestjes van familieleden en vrienden zong Henk met regelmaat een aantal nummers en wist bij de mensen altijd een gevoelige snaar te raken. Lees meer..

Bryan B

Bryan B, artiestennaam van Bryan Bijlhout (Paramaribo, 1968), is een Nederlands zanger van Surinaamse afkomst. Bijlhout nam deel aan het negende seizoen van The voice of Holland (2018/2019). In de eerste liveshow moest hij het veld ruimen omdat hij te weinig stemmen kreeg van het publiek. Lees meer..

Jeffrey Staten

Jeffrey Staten is geboren in North Carolina (VS) en evangeliemuziek heeft altijd deel uitgemaakt van zijn dagelijks leven. In de jaren 80 kwam ik als uitwisselingsstudent naar Duitsland tijdens mijn medische studie en werkte en zong ik ook in trendy Soul Szene-clubs in heel Duitsland. Lees meer..

Chahra-Z

De stem van Chahra-Z wordt vergeleken met Alicia Keys en Beyoncé. Nadat ze bij de talentenjacht Idols al tijdens de audities uitvalt neemt ze samen met producer Patrick Schouten op negentienjarige leeftijd in diens TMS-studio te Tilburg de ballad Give It All Up op. Lees meer..

Sani van Mullem

Op 18 juli 1977 werd Sani van Mullem in Helmond geboren. Hij groeide op in de muzikale Rosenberg-familie. In 2013 heeft Sani meegedaan aan een talentenjacht en die heeft hij gewonnen. Hij heeft toen zijn eerste single, wat doe jij met mij, op mogen nemen. Lees meer..

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie